SPEL: GEZONDHEID & GELUK(T)

Dit dolle pret kaartspel naar gezondheid en geluk(t) bevat 60 verschillende orgaankaarten en kluchtige attributen, waardoor mensen samen veel pret hebben, griezelige situaties beleven, interessante debatten zullen voeren en gemakkelijk nieuwe vrienden maken.

Op elke kaart staan 2 tegenovergestelde kwaliteiten, gelijk rood en groen van een verkeerslicht, die in een gezond evenwicht dienen te functioneren. Een verkeerslicht met alleen een groen licht is slechts HALF. Een verkeerslicht met een groen licht én een rood licht is HEEL. Door dit spel ontdekt men spelenderwijs de toverkracht van woordgebruik en hoe men zichzelf gezond en HEEL kan maken. 

De 3 kaarten op de doos vertegenwoordigen de 3 belangrijkste volkskwalen in Nederland, die kunnen groeien naar volkskwaliteiten.

Het spel kan gespeeld worden door 1 t/m 12 personen. Een bijzonder kado voor een verjaardag, huwelijk, geboorte, kerst, nieuwjaar, suikerfeest, grote verzoendag, vakantie, party, barbeque, festival en sinterklaas. Speeltijden: 14 - 45 minuten. Lekker genieten met vrienden, collega's, familie en kennissen. Een nivo -kado voor jong en ouder en voor slimme zakenmensen. Men ontwikkelt zowel de IQ als de EQ van zichzelf. Verdien een hoog rendement voor een lage investering in menselijk kapitaal door aanschaf van dit effectieve dolle pret spel.

Stichting I-K
Postbus 1143
1810 KC 
Alkmaar
072-5124614
, 06-31058558, 06-42732768.

mail@gezondheidengelukt.nl
www.vredegezondheidengelukt.nl    www.filosofiepret.nl    www.psychosomatisch.info

Prijs spel; € 39,- inclusief BTW, inclusief bezorgkosten. U ontvangt het spel thuisbezorgd na overschrijving van € 39,- op RABO banknummer 396 486 827 van de Stichting I-K te Alkmaar en vermeld vooral uw adres in het vakje 'betalingskenmerk' op uw overschrijvingsformulier.  Leverbaar zolang de voorraad strekt.