DOLLE PRET DATING FESTIVAL/WORKSHOP

Communicatie tussen mensen is voor iedereen van essentieel belang.

                     Dit simpele kaartspel kan iedere alfabeet spelen. Het is van hoog educatief nivo, waarbij de spelers, spelenderwijs en met veel pret, bekwamer worden in doeltreffende communicatievaardigheden, wederzijds prettige omgangsvaardigheden en positief denken. 

De Stichting I-K verzorgt op aanvraag een workshop, lezing of een kampioenschap in dit kluchtige communicatiespel GEZONDHEID & GELUK( T) voor bedrijven, gezinnen, scholen, verenigingen, stichtingen, instanties, sportclubs en verzekeraars. Kosten 10 per persoon.

Dit spetterende evenement kan gehouden worden thuis of in de kantine of op een zelfgekozen locatie, b.v. ter bevordering van de teambuilding, ter voorkoming van huiselijk geweld, voor een gezellige middag of avond met vrienden en familie, als wekelijks - of maandelijks festijn in de kantine, als personeelsfeest, sinterklaasfeest, kerstfeest, nieuwjaarsfeest, grote verzoendag, suikerfeest, TV show, datefestival, of als sponsoring voor een door u gesteld doel. Heeft u andere wensen, dan kunt u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Met plezier licht een van onze medewerkers dit spectaculaire evenement, desgewenst in een persoonlijk gesprek, aan u toe.